Taktil massage

Omslutande händer - Taktil massage i Varberg

Taktil massage

Mjuka följsamma rörelser

Taktil massage innebär en mjuk beröring av huden, med följsamma rörelser. Minst en hand har hela tiden kontakt och du får en befriande känsla av lugn i din kropp och själ. Helkroppsmassagen är från topp till tå, där händer och fötter ges extra mycket omsorg, liksom huvud och ansikte.

Du ligger på en mjuk bänk insvept i täcke och handduk, endast den del som masseras är bar för att sedan bli omstoppad igen. En ekologisk olja används på huden och en skön och lugn musik spelar i bakgrunden för att göra massagen full av välbehag. Så att du får en riktigt god stund i lugn och ro, detta är en tid avsatt bara för dig och din hälsa.

Hos mig slipper du jäkta vidare direkt efter behandlingen. Du kan i lugn och ro, både före och efter massagen, ta det lugnt i din egen takt och känna det "goa lugnet". På så vis förlänger du känslan och får mer effekt av behandlingen. • Taktil massage måste upplevas
  Kom gärna in och testa själv
 • Socialstyrelsens definition
  "Det är en mjuk, omslutande beröring av huden, som sker med respekt, omtanke och lyhördhet för individens integritet och behov."
 • Få extra kraft och energi
  Testa taktil massage
 • Ekologisk olja och skön musik
  en helhetsupplevelse för kropp och själ.

Förkylning
Massage är inte bra att få vid dessa tillfällen med hänsyn till att det kan bli värre för dig själv. Här finns även en del infektionskänsliga kunder som jag inte vill smitta utan jag vill hålla mig så frisk som möjligt och tackar för din respekt för detta.