Referenser

Omslutande Händer - Referenser, Taktil massage

Referenser


Stefan Wallner

Jessica Nilsson

Att komma hit på Taktil Massage är en njutning för kropp och själ. Kommer oftast hit med mycket stress och spänningar i kroppen och går härifrån med ett lugn och harmoni i kropp och själ. Det är helt underbart och ett “måste” just nu i min vardag. Detta gör att jag mer och mer känner mig avspänd, harmonisk och lycklig! Rekommenderar detta varmt!

Vanja Andersson

När jag har varit hos Solveig på massage känns det som jag varit i en annan värld en stund. Hur lång stunden varit vet jag inte innan jag tittar på klockan, för tiden bara försvinner. Jag känner mig påfylld av energi. Väldigt avslappnad och verkligen omsluten av goda händer!

Sandra Andersson

Att få ta del av Solveigs taktila massage, fylld med omtanke och kärlek, är som att få en stor varm kram. De lätta, följsamma rörelserna gör att man hela tiden känner sig trygg och kan slappna av. Efteråt är man alldeles lugn och avslappnad i både kropp och sinne. Jag har gått regelbundet till Solveig under en period som har varit ganska jobbig för mig. Jag har känt mig vilsen i livet, och inte vetat vem jag varit, eller vad jag ville göra. Jag kände det som att jag fick motstånd vart jag än vände mig. Att få komma till Solveig var som att bli mottagen med öppna armar, älskad och accepterad för den man är – trots att man knappt vet själv. Och alla grubblerier och frågetecken som växer sig så stora i ens eget huvud, sticks hål på och man inser att man är inte mer än människa! Det är som att få ligga i ett fågelbo, och bli ruvad på. Här får man vara liten, ömtålig och bräcklig. Efter ett tag i det varma, mjuka och kärleksfulla boet är man redo att pröva sina vingar igen.

Charlott Antonsson

Något som jag verkligen kan längta till... ger mig kraft och energi att orka med när livet ibland känns extra tufft. En stund bara för mig ♥

Anki Starfall

Tack fina Solveig för otroligt skön avslappnande stund! Du fick mig ner på jorden, det behövdes.

Helén Albin Andersson

Så här känner jag. Solveig ser och tar hand om just DIG på det sätt du behöver i den situation du befinner dig i nuet och i livet. Jag är oerhört tacksam!