Om Solveig

Solveig Nilsson

Livet har naturligtvis gett mig erfarenheter av skilda slag, i mina trettio år i vården som barnsköterska, vårdare och undersköterska, men även min egen utveckling i livet.

Detta berikar mitt arbete och möte med Dig som besöker mig. Det gör det mycket lätt för mig att förstå, lyssna på och stötta Dig som behöver prata lite grand. Jag har stor respekt och lyhördhet för alla jag möter och i massagen arbetar jag gärna tyst med en skön musik för att Din stund skall bli så avkopplande som möjligt.

Nu tycker jag att jag fått högsta vinsten som kan arbeta med det jag vill och har tid att få bry mig om, se hela människan på alla plan och få ge det lilla extra till var och en som besöker mig.

I februari -08 startade jag mitt företag Omslutande Händer. Det var efter en lång förberedelse och noga genomtänkt som jag mycket lycklig tog steget.

Ganska snart byggde jag på med en utbildning till samtalspedagog, för att kunna ha professionella samtal med de klienter som önskar. Det ger mig också friheten att kunna kombinera en delkropps- massage med ett samtal.

“En hjärtevän har hon blivit, Sköna Solveig…en kvinna som fått ett eget rum i mitt hjärta. Så erfaren, så klok, så kärleksfull…hennes människokärlek bara finns där…äkta, äkta. När vi först möttes fick jag intrycket att Solveig är en mycket försynt och ”försiktig” kvinna..till och med tystlåten. När vi lärde känna varandra närmare insåg jag: Denna människa är verkligen försynt…varsam med människors känslor…lugn och sparsam med orden. Vartenda ord som kommer över hennes läppar är väl betänkta och sagda med omsorg och ditt välbefinnande i fokus. Solveig har en urkvinnokraft som få…hon är stabil, målinriktad..och döm om min förvåning när jag upptäckte att denna väna person också har förmågan att sätta ”stopp”…att kunna säga ”nej” och vara helt bestämd i detta. Med tiden har jag också upptäckt hennes härliga humor..se glittret i hennes vackra ögon och känna på att hon också kan vara småbusig och väldigt väldigt rolig.”
Din goa hjärtevän Ewa J Sundberg